Help mij op weg naar gezondheid!

Lieve vrienden, familie, kennissen en misschien zelfs onbekenden,

Ik heb zoveel dromen!

De meesten hiervan zijn de normaalste dingen, zoals een dag wakker blijven zonder in te storten.
Op vakantie gaan en door straatjes kunnen slenteren. Weer kunnen sporten. Mijn geliefde werk weer doen en mijn eigen geld verdienen. Reizen, de wereld zien. Een middagje winkelen of naar de Ikea. Een stuk fietsen met een vriendin. Dansen tot mijn voeten pijn doen.

Ik verlang ZO erg naar deze voor de meeste mensen normale dingen.

Helaas kan ik deze dingen al jaren niet meer, doordat ik zo weinig energie heb. Elke dag is een struggle en dat al vijf jaar lang.

Het zal vast verwarrend zijn voor mensen om te horen dat ik zo weinig energie heb, aangezien ik een drukke en energieke persoonlijkheid heb. Ik geniet namelijk enorm van de kleinste dingen. Maar ik kan me alleen minimaal inspannen en moet extreem veel rusten en slapen.

En ik ben het ZO VERSCHRIKKELIJK BEU om me dag in dag uit zo snel moe en uitgeput en beroerd te voelen.

Maar… nu heb ik heel goed nieuws.

Ik heb namelijk via een haartest en aan de hand van mijn klachten en intolerantie voor bepaalde supplementen ontdekt dat ik een chronische kwikvergiftiging heb.

En hier ben ik ZO BLIJ mee.

Hoezo?? Zou je kunnen denken.

Omdat er voor een kwikvergiftiging een oplossing is. Er is dus, godzijdank, een kans dat ik een stuk beter kan worden dan dit.

En dat perspectief, dat vooruitzicht, dat idee dat ik misschien een normaal/normaler leven kan leiden dan nu is echt onvoorstelbaar. De afgelopen vijf jaar ben ik altijd doorgegaan met zoeken naar mogelijke oorzaken en oplossingen en het voelt alsof ik eindelijk heb gevonden wat (een groot deel van) mijn klachten verklaart. De puzzelstukjes vallen in elkaar.

Van een kwikvergiftiging kan je heel erg ziek zijn. Kwik slaat zich op in je hersenen en kan een enorme lijst aan uiteenlopende klachten veroorzaken.

Het lichaam heeft geen natuurlijk mechanisme om kwik vanuit je hersenen te ontgiften. Daar heeft het wat hulp bij nodig.

En die hulp heet het Andy Cutler Chelation Protocol*. Andy Cutler was een chemicus en heeft zijn leven gewijd aan het ontwikkelen van een protocol om veilig kwik te cheleren.

Zodra ik over dit kwik ontgifting protocol las voelde ik een heel sterke JA. Alsof ik eindelijk het juiste pad heb gevonden. En er zijn zóveel succes verhalen, zelfs van mensen die bedlegerig waren en nu weer kunnen deelnemen aan het leven. YES please!

Ik heb me een aantal maanden ingelezen in het protocol en ben inmiddels 11 rondes verder.

Het ACC protocol is eigenlijk heel simpel: Je neemt in rondes van minimaal 64 uur (dag en nacht) om de drie uur een chelator in. Deze chelator bindt zich aan het kwik in je organen en hersenen en neemt deze mee naar je uitscheidingsorganen. Via je ontlasting raak je zo langzaam maar zeker kwik kwijt. Na zo’n ronde van minimaal 64 uur houd je drie of vier dagen rust. Zo kom je op zeg één ronde per week.

Het protocol is dus simpel, maar erg zwaar. Je lichaam wordt tijdens de ontgifting heftig belast en heeft veel ondersteuning nodig.   

Ik gebruik meerdere supplementen voor het ondersteunen van mijn lever, mijn spijsvertering, immuunsysteem, bijnieren en mijn darmen. Kwik überhaupt maar zeker kwik ontgiften heeft invloed op al deze dingen.

En dit kost geld. Behoorlijk veel geld. Meer geld dan ik heb. Momenteel ben ik per maand gemiddeld €170 kwijt aan de chelator en de ondersteunende supplementen (plus verzendkosten en invoerrechten).

Ik weet dat ik altijd terecht kan bij mijn ouders, maar als je bedenkt dat je zeker 20 tot 36 maanden kwijt bent met cheleren, gaat dit om een lange tijd en dus heel veel geld. Veel meer dan ik hen wil vragen.

Ik zal na de aller slechtste periode (genaamd “de dump” – het wordt eerst slechter voor het erger wordt) steeds minder supplementen nodig hebben, omdat dan al een groot deel van de kwik mijn lichaam uit is en mijn lichaam sterker en gezonder zal zijn. Maar voor de komende tijd zal ik mijn lichaam nog intens moeten ondersteunen en heb ik dus een budget nodig om dit te kunnen bekostigen.

Ik hoop zo vaak mogelijk energie en inspiratie te hebben om te kunnen schilderen en op die manier ook geld te verdienen voor de supplementen. Maar daarmee red ik het nog steeds niet.

Dus mijn vraag aan jullie gaat dan ook om een bijdrage:

Een bijdrage om dit protocol te kunnen volgen, zodat ik straks meer energie heb en HOPELIJK al mijn dromen waar kan maken!  

Voel jij de ruimte hiervoor? Doneer dan via mijn getfunded pagina!

Ik heb niks terug te geven behalve mijn dankbaarheid, mijn licht, mijn geluk. Ik ben je echt HEEL erg dankbaar. Elke euro is welkom.

Ik kan niet beloven dat ik beter word via dit protocol. Maar ik heb er veel vertrouwen in en geloof echt dat ik beter kan worden dan dit, dus ik móet het proberen.

Ik zal uiteraard op mijn blog en via Facebook updates geven over de verschrikkelijke dump en daarna hopelijk de verbetering. Dan kunnen jullie misschien wel meegenieten van hoe ik mijn dromen waarmaak!!!!

DUIZEND MAAL DANK

Alle liefs,

Roos

* Voor meer informatie over het protocol en het lezen van progress reports, zie:
https://www.facebook.com/groups/acfanatics/
https://noamalgam.com/amalgam-illness/
Mijn blogs over kwikvergiftiging: http://leefmetme.nl/

Related posts

Leave a Comment