Instagram account: safemercurydetox

Afgelopen week was ik op instagram aan het zoeken naar wat voor informatie daar te vinden is over kwik cheleren en raakte mega gefrustreerd door alle misinformatie die ik vond. Mensen die IV chelatie therapie aanraden of koriander… Twee dingen die een BIG NO zijn wanneer je kwik vergiftigd ben.

Dus, ben ik begonnen met een eigen account: www.instagram.com/safemercurydetox/

Omdat ik graag informatie wil verspreiden over hoe je VEILIG kwik cheleert en mensen de juiste richting wil wijzen. Ik verwijs in elke post dan ook naar de facebook groep waar uitgebreidere informatie te vinden is.
En omdat mensen die kwik vergiftigd zijn vaak last hebben van brain fog en nogal overweldigd kunnen raken door zóveel informatie. Ik heb er zelf maanden over gedaan om het Andy Cutler Chelation Protocol te kennen en te begrijpen en wil via dit account deze informatie stap voor stap aanbieden. Lekker overzichtelijk.. hou ik van.

Dus, vind me op instagram als je graag wilt weten wat het Andy Cutler Chelation (ACC) Protocol inhoudt. Let’s spread the word!

Related posts

Leave a Comment